Over ons (verlof)

Mandy Hogenelst

Mijn naam is Mandy Hogenelst, 31 jaar en ik woon samen met mijn vriend en onze dochter van 2 jaar in Waddinxveen. Wij zijn in blijde verwachting van een tweeling, in oktober. Dat betekent dat ik tot Januari 2022 met zwangerschapsverlof ben. De salon blijft gewoon open. Gwen zal fulltime in de salon werken, zodat u uw afspraken kunt blijven maken.

In 2009 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Direct ben ik met mijn eigen schoonheidssalon gestart. Nu, 12 jaar later, kan ik zeggen dat ik gegroeid ben tot een succesvolle schoonheidsspecialiste. Door middel van beurzen en cursussen blijf ik mijzelf ontwikkelen en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik nodig u uit om heerlijk te komen ontspannen in mijn salon, waar u verzekerd bent van ontspanning, aandacht en vakkundigheid.Gwen Droog

Mijn naam is Gwen, ik ben 20 jaar en vanaf januari 2021 ben ik werkzaam bij Schoonheidssalon Mandy!
Ik hou van muziek en natuurlijk ook van uiterlijke verzorging. Ik vind het daarom extra leuk om bij Mandy te werken. 3 jaar geleden ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste niveau 3 en ik heb in de tussentijd al veel ervaring opgedaan. Ik heb veel zin in om behandelingen te doen en zie je graag in de salon.