Ons Team

Mandy Hogenelst

Mijn naam is Mandy Hogenelst, 33 jaar en ik woon samen met mijn man, dochter (4 jaar) en 2 zoons (2 jaar) in Waddinxveen. 

In 2009 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Direct ben ik met mijn eigen schoonheidssalon gestart. Nu, 14 jaar later, kan ik zeggen dat ik gegroeid ben tot een succesvolle schoonheidsspecialiste. Door middel van beurzen en cursussen blijf ik mijzelf ontwikkelen en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik nodig u uit om heerlijk te komen ontspannen in mijn salon, waar u verzekerd bent van ontspanning, aandacht en vakkundigheid.Meghan Tol

Mijn naam is Meghan en ik ben sinds juni 2016 gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. De afgelopen jaren heb ik al veel ervaring mogen opdoen bij verschillende salons. In 2019 heb ik een paar maanden in Schoonheidssalon Mandy gewerkt tijdens Mandy’s zwangerschapsverlof.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen en hun wensen te vervullen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Mijn doel is dan ook bereikt wanneer een klant de salon tevreden verlaat. Het mooiste aan dit vak vind ik dat we samen aan het gewenste resultaat kunnen werken naar een mooie stralende huid.


Iris Neven

Mijn naam is Iris, 20 jaar en woon in Waddinxveen. In juli 2023 heb ik mijn diploma mogen behalen als schoonheidsspecialiste. In mijn vrije tijd ben ik dagelijks bezig met het mooie vak en probeer ik mijn kennis altijd te verbreden. Daarnaast vind ik het erg leuk om in de keuken te staan om te bakken. Ik hoop jullie snel te ontmoeten in de salon!